ΣΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ!

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρη και διαβαθμισμένη πηγή, πριν από λίγο, η Κυπριακή Κυβέρνηση ενημέρωσε τις μονάδες του ΝΑΤΟ που εδρεύουν στην περιοχή, ότι όχι απλά προχωρά σε αύξηση των μέτρων επιφυλακής αλλά «εξετάζει και την πιθανότητα επιστράτευσης».

Η είδηση αυτή που σας μεταφέρουμε, διασταυρώθηκε και από ανεξάρτητη πηγή και όπως αντιλαμβάνεται κανείς αποτελεί μια σημαντικότατη εξέλιξη στην περιοχή που αποδεικνύει ότι οι Κύπριοι αδερφοί μας αναμένουν την κλιμάκωση των Τουρκικών προκλήσεων στις αμέσως επόμενες ώρες.

από τον ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΑ http://www.efylakas.com/archives/9764





Πληροφορίες από στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι δύο ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια πρόκειται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες να κατευθυνθούν στην Ανατολική Μεσόγειο, δηλώνοντας έτσι τη ρωσική ναυτική παρουσία στην περιοχή, την περίοδο που έχουν προγραμματισθεί οι γεωτρήσεις στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρο.Την ίδια ώρα με πρόσκληση του Δημάρχου Ρόδου κ. κ. Στ. Κουσουρνά και με σύμφωνη γνώμη των υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, καταφθάνει τον Οκτώβριο στο λιμάνι της Ρόδου ρωσικό πολεμικό σκάφος (κατά πάσα πιθανότητα αντιτορπιλικό) για μία συμβολική επίσκεψη, αλλά και ξεκούραση των Ρώσων ναυτών στο Νησί των Ιπποτών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να εξηγήσεις σε μια φράση τα όσα ζεις και ακούς

Αντώναρος... Χέστηκε η φατμέ στο Γεντί κουλέ

Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα