ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι άλλοτε αποικιοκράτες και νυν πρωτοστατούντες του "δυτικού πολιτισμού",που έχουν αναγάγει την ομοφυλοφιλία σε εθνικό σπορ, αλλα και φυλακες των μαρμάρων του παρθενώνα που αρνούνται πεισματικά εδώ και χρονια να επιστρέψουν τα κλεμμένα μαρμαρα στην χωρα που τα δημιούργησε,έχουν σταθεί απαξιωτικά και πολλές φορες με ειρωνικά σχόλια στην ελληνικη ειδησιογραφία.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίοδο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών αγώνων της Αθηνας,και ειδικά λίγους μήνες πριν την έναρξη τους,με τη λύσσα δημοσίευαν αρνητικά  σχόλια στον Αγγλικό τύπο,δυσφημίζοντας την όλη προσπάθεια των Ελλήνων.Βεβαια,το αποτέλεσμα δικαίωσε 100% τους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Aυτοί που κόπτονται λοιπόν τόσο πολύ για την κατάσταση των μαρμάρων του παρθενώνα,υποστηρίζοντας ότι τα μαρμαρα είναι περισσότερο ασφαλή στο Λονδίνο  παρα στην Αθηνα,από ότι φαίνεται αδυνατούν και δε μπορούν να σώσουν τα κατοικίδια ζωάκια τους από τα χιλιάδες φρικτά βασανιστήρια,ακόμα και από το θάνατο,προκειμενου οι ιδιοκτητες τους,να πάρουν την αποζημίωση από τις ασφαλιστικες τους εταιρίες .
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα στον Ελληνικό και ξένο τύπο, διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο βασανισμού και θανάτωσης κατοικιδίων σε ολόκληρη την Βρετανία.
 Οι ιδιοκτήτες ασφαλίζουν τα άμοιρα ζωάκια και έπειτα τα σκοτώνουν, για να εισπράξουν το ποσό της ασφάλισης!!!
Περισσότερες από 2.3 εκατομμύρια γάτες και σκύλοι ασφαλίστηκαν πέρσι, ενώ σύμφωνα με την Ένωση Βρετανών ασφαλιστών η ασφαλιστική απάτη έφτασε φέτος τα 2.25 εκατομμύρια ευρώ.
Τα κόλπα που έχουν επινοήσει οι διάφοροι ιδιοκτήτες, για να κερδίσουν το ποσό της ασφάλισης ξεπερνούν κάθε φαντασία. Μερικοί πωλούν ή ακόμα σκοτώνουν τα φτωχά ζωάκια και έπειτα δηλώνουν πρόωρο θάνατο ή εξαφάνιση.
Άλλοι, τραυματίζουν τα κατοικίδια τους με "στημένα" ατυχήματα, ώστε να κρύψουν προϋπάρχοντα σημάδια που δεν καλύπτονται από το συμβόλαιο ασφάλισης.
Μία άλλη απάτη θέλει τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν την εξαφάνιση του ζώου τους, καθώς κάποιες εταιρίες καλύπτουν την περίπτωση εξαφάνισης ή κλοπής των κατοικίδιων.
Ο αριθμός των ασφαλιστικών αιτήσεων που σχετίζονται με απάτες που είτε αποδείχθηκαν είτε όχι αυξήθηκε κατά 440%, αφού οι κτηνιατρικές εγγραφές των ζώων είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστούν.

Παρεπιπτόντως δε θα ήθελα καθόλου να υιοθέτηση η Ελληνική τηλεόραση την ιδέα του γνωστού t.v show"Go Greek for a week",μετονομάζοντας το σε "Go English for a week".
Αφενός διότι θα χρειαστούνε πολλά γατάκια και σκυλάκια για θυσία,και αφετέρου θα χρειαστούν εκατοντάδες λίτρα αλκοόλ.Όσο για το σκηνικό,δεν υπάρχει καταλληλότερο από το φαληράκι της Ρόδου.

Cheers

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να εξηγήσεις σε μια φράση τα όσα ζεις και ακούς

Αντώναρος... Χέστηκε η φατμέ στο Γεντί κουλέ

Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα