Ποια είναι τα ερεθίσματά σου;

Συντάχθηκε απο τον/την Τζιλ Δούκα   
Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2013 12:51
Γυρνώντας από το σινεμά, και μετά από απουσία 5 ωρών από τα social media, κατάλαβα ότι την επόμενη ημέρα υπήρχε η πιθανότητα να γινόταν αναγγελία για εκλογές. Ξυπνώντας η πρώτη κίνηση ήταν να μπω online και να δω τι είχε συμβεί. Την γλιτώσαμε για την ώρα, σκέφτηκα.
Η δουλειά μου πάει πολύ καλά. Όμως, μετά από τα χθεσινά, άρχισα να κάνω (ξανά) περίεργες σκέψεις: να τραβήξω τα χρήματα από την τράπεζα (μην γελάς, ακόμα εκεί τα έχω) μήπως ακυρώσει η πολυεθνική το project, μήπως δεν έρθει το group των CEOs από το Λίβανο την άλλη εβδομάδα εξαιτίας της πολιτικής αστάθειας και άλλα τέτοια όμορφα. Λίγο αν με έχεις διαβάσει, ξέρεις ότι αυτές οι σκέψεις δεν είναι... Τζιλ.
Το μόνο πάνω στο οποίο έχουμε έλεγχο στην ζωή μας είναι οι σκέψεις μας, αυτά που λέμε και αυτά που πράττουμε.
Τα παραπάνω συνδέονται στενά με τα ερεθίσματά μας. Για αυτόν τον λόγο το μεγαλύτερο ποσοστό των παιδιών γίνονται όσο επιτυχημένοι είναι οι γονείς τους. Αυτά τα ερεθίσματα έχουν λάβει, αυτά και θα δημιουργήσουν. Έχεις προσέξει ότι οι άνθρωποι που βγάζουν 1.000 ή 5.000 ευρώ αν χάσουν την δουλειά τους θα βρουν τρόπο να ξαναβγάλουν το ίδιο ποσό; Επίσης, το 80% αυτών που κερδίζουν το joker και άλλα τυχερά παιχνίδια σε 5 χρόνια έχουν χάσει όσα κέρδισαν. Αυτό ξέρουν, εκεί γυρνούν.
Υπάρχει όμως και η άλλη μερίδα ανθρώπων. Αυτοί που από το τίποτα έχουν δημιουργήσει πολλά. Το 2011 στο Greek Power Summit, είχα την ευκαιρία μέσω του Steve Forbes να γνωρίσω τον Nick Halik.
Παιδί μεταναστών στην Μελβούρνη, πέρασε τα πρώτα 10 χρόνια της ζωής του στο σπίτι εξαιτίας προβλημάτων υγείας. Στα 8 του, έγραψε τους τοπ 10 στόχους της ζωής του. Αγαπούσε το μπουζούκι και έπαιζε με τον μπαμπά του σε Ελληνικές ταβέρνες. Στα 14 έκανε την πρώτη του επιχείρηση και στα 17 του πήγε στο Χόλυγουντ και έγινε κιθαρίστας των Bon Jovi και των Deep Purple. altΣτα 19 αγόρασε το πρώτο του ακίνητο. Στα 24 έγινε εκατομμυριούχος. Μετά σύμβουλος στρατηγικής επενδύσεων, συγγραφέας, ομιλητής, και ο πρώτος Έλληνας πολιτικός αστροναύτης. Τι ερεθίσματα λαμβάνει ο Νικ και είναι τόσο επιτυχημένος; Πως κατάφερε να είναι ομιλητής δίπλα στους Sir Richard Branson, Robert Kiyosaki, Bill Clinton;

 Και πως κατάφερε να πλουτίσει;

Πιστεύει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε και να ζούμε σαν 'Thrillionaires', ένας όρος που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, συνδυάζοντας τις λέξεις thrill (= συγκίνηση) και trillionaire (= τρισεκατομμυριούχος). «Το να γίνεις Thrillionnaire είναι στάση ζωής. Σχεδιάζεις το δικό σου σενάριο. Πρέπει να ζεις τη ζωή με τους δικούς σου όρους και όχι με το πρόγραμμα κάποιου άλλου. Είναι νοοτροπία, πίστη κι αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν πολλαπλές πηγές εισοδήματος κι επιχειρηματικά εγχειρήματα στην παγκόσμια πλατφόρμα», λέει ο Νικ.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 6/7 ο Nick Halik θα μας δείξει εργαλεία και στρατηγικές για να δημιουργήσουμε την ζωή που θέλουμε. Θα είμαι εκεί. Θα είμαι εκεί γιατί θέλω να έχω όσο το δυνατόν πιο θετικά ερεθίσματα μπορώ. Θέλω να μάθω για την επιτυχία και όχι να αναμασάω τι πήγε στραβά. Εσύ;
Be Unique!
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013. Για πληροφορίες και εισιτήρια επισκεφτείτε το thrillionairegreece.com ή τηλεφωνήστε στο 6908263228. E-mail: info@thrillionairegreece.com. Στο σεμινάριο θα υπάρχει μετάφραση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να εξηγήσεις σε μια φράση τα όσα ζεις και ακούς

Αντώναρος... Χέστηκε η φατμέ στο Γεντί κουλέ

Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα