Απίστευτο θράσος από αυτούς που παρέδωσαν την ανεξαρτησία και την εθνική κυριαρχία στους ξένους

Είναι απίστευτη η αντίδραση του πολιτικού συστήματος και ειδικά του Πασοκ,μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα να προσκαλέσει την Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στην παρακολούθηση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου,κάτι που σήκωσε σωρεία αντιδράσεων και από τα 2 κόμματα που συγκυβερνούν.
Αμέσως εθάρρησαν οι νεολαἰοι και οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και ζητούν την κεφαλήν του Περιφερειάρχη επί πίνακι!
O Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας,απάντησε δηλώνοντας μεταξύ άλλων "Θα μπορούσα να μην καλέσω το ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση λόγω Τσοχατζόπουλου''.

Μια δήλωση που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.Ας μην ξεχνάμε πως το κόμμα της Χρησής Αυγής είναι νόμιμα εκλεγμένο από 450.000 πολίτες.Είτε συμφωνεί κανεις,είτε όχι με τις πολιτικές τους θέσεις,δεν μπορεί να αγνοήσει ότι βρίσκεται καθόλα νόμιμα στην Βουλή.
Προσωπικά θεωρώ την Χρυσή Αυγή ναζιστικό κόμμα.
Με την διαφορα ότι προσωπικά θεωρώ μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση το Πασοκ και τη Νέα Δημοκρατία,παρα τους αγράμματους της Χρυσής Αυγής.

Αλλα να μιλούν για ναζισμό αυτοί που έφεραν την γερμανικη μποτα στην Ελλαδα δημιουργώντας μια 2η κατοχη;
Να μιλάνε αυτοί που αφαίρεσαν την ανεξαρτησια και την εθνική της κυριαρχία της Ελλάδας εξαιτίας της  ανικανότητας τους να μεταρρυθμίσουν το τέρας του Δημοσίου,τα τελευταία 40 χρονια δημιουργώντας ένα πελατειακό σύστημα,που δεν έχει προηγούμενο σε καμια άλλη χωρα του κόσμου;
Να μιλάνε και αυτοί που έφεραν την μεγαλύτερη κοινωνικη πολιτική και οικονομική καταστροφή,στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας;
 Ποσο ξεφτίλα πια!!
Και από την άλλη το σύνολο των Μεσων μαζικής αποχαύνωσης πιστά παραμάγαζα του πολιτικού συστήματος,και διοικούμενα από πιστα κομματόσκυλα,να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την συμπεριφορά του περιφερειάρχη,δηλώνοντας από εκλπηκτοι μέχρι και σοκαρισμένοι για την απόφαση του να καλέσει τους ναζιστές,στην παρέλαση της 28 Οκτωβρίου;

 Η πιο σωστή απόφαση κατ εμέ,θα ήταν η παντελής απουσία όλων των πολιτικών κομματων,ακόμα και θεσμικών προσωπων.Οι θεσμοί στην Ελλάδα είτε υπολειτουργούν,είτε λειτουργούν κάτω από τον έλεγχο του κομματοσκυλικου συστήματος,κάτι που δεν συνάδει βεβαια με την δήθεν ανεξαρτησία των θεσμών.
Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος,ο θεσμός της δικαιοδύνης,δεν λειτουργεί έτσι όπως θα έπρεπε.
Δεν είμαι από εκείνους που βροντοφωνάζουν με περίσσια υποκριτική τέχνη για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.Ανεξαρτησία στη δικαιοσύνη δεν υπάρχει,και προσωπικά δεν έχω καμια εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη.Τα υπόλοιπα τα αφήνω για τους μαϊντανούς των τηλεοπτικών panel.

Εάν η δικαιοσύνη λειτουργούσε αυτόνομα και ανεξάρτητα,θα έπρεπε ο κύριος Βενιζέλος να κάνει της δηλώσεις του μέσα από τα κάγκελα της φυλακής μαζί με άλλους,γνωστούς υπουργούς και πρωθυπουργούς,κατηγορούμενοι για εσχατη προδοσία της χώρας.
Τα υπόλοιπα είπε,δεν είπε,το κάθε κομματόσκυλο,αλλα και η δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες που τραντάζουν σοκαρίστηκα το πολιτικο κατεστημένο,δεν είναι τίποτα άλλο από ένα καλοστημένο θέατρο του παραλογου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να εξηγήσεις σε μια φράση τα όσα ζεις και ακούς

Αντώναρος... Χέστηκε η φατμέ στο Γεντί κουλέ

Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα