23/8/16

Μίνι σύνοδος κορυφής στην Ιταλία – Ανησυχούν για το μέλλον της Ευρώπης

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/284363/mini-synodos-koryfis-stin-italia-anisyhoyn-gia-mellon-tis-eyropis


Θα μπορούσαμε,θα θέλαμε...
,πρέπει αυτό... ,θα πρέπει εκείνο...
,και στο τέλος αυτό που μένει από τη πολυδιαφημιζόμενη συνάντηση,είναι μια από κοινού συμφωνία για να αυξηθούν οι πόροι στον τομέα της άμυνας.

Και όλα αυτά πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο,με τους τρεις ηγέτες των πλουσιότερων χωρών της Ευρώπης,γιατί όλα έχουν τη σημασία τους.Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Εν το μεταξύ και λίγες ημέρες πριν η Ρωσία ανακοίνωσε,ότι θα διαθέσει συνολικά 700 δις ευρώ για εξοπλιστικά προγράμματα.
Και μέσα σε όλα αυτά όλα αυτά έρχεται και η είδηση ότι κινέζικο αεροπλανοφόρο με συνοδεία καταδρομικού,και επίλεκτα στελέχη των ειδικών δυνάμεων είναι ήδη στη Συρία
Αν η αντιμετώπιση της λαθρομεταναστευσης και της ισλαμικής τρομοκρατίας προϋποθέτει αγορά όπλων αξίας δισεκατομμυριων ευρώ,αυτό είναι ένα παραμύθι που δε γίνεται πιστευτό ούτε από παιδιά του δημοτικού.
Το "παιχνίδι" στη Μεσόγειο μεγαλώνει,και η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μέρος αυτού του ευρύτερου "παιχνιδιού" που λέγεται 3ος παγκόσμιος πόλεμος,και θα φέρει κοσμοϊστορικές αλλαγές στην ευρύτερη περιοχή με αλλαγές συνόρων,με κατάργηση κρατών και δημιουργία νέων (βλέπε Κουρδιστάν)

Αυτό δεν είναι ούτε δική μου θεωρία,ούτε καμιά από τις γνωστές συνωμοσίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Είναι η πραγματικότητα
Get ready...