Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα

Γελοίοι θολοκουλτουριάρηδες και βλάχο-σούργελα που δεν μπορούν να συμφιλιωθούν με την ιδέα μιας σύγχρονης και Ευρωπαϊκής χώρας, όπως τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι η Ελλάδα. Έχουν στο DNA τους τον εμφύλιο και τη διχόνοια και οτιδήποτε δεν ταιριάζει με τη κοσμοθεωρια τους πρέπει να εξαφανίζεται από τον χάρτη.

Ο εμφύλιος δεν τελειωσε για κάποιους που βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν την εκδίκηση τους 60 χρονια μετά. Η διχόνοια και η αλληλοεξόντωση είναι η βάση του πολιτισμού σου,και της πολιτικής σας.
Βρήκες την ευκαιρία να εξωτερικεύσεις το μίσος και την εκδίκηση που έτρωγε εσένα και όλα τα ορφανά του Στάλιν 60 χρονια τώρα.

Eίσαι ο ίδιος που έγραφε το 1987 για το ατύχημα στο Τσερνομπίλ ότι δεν υπήρξε ποτέ, και ότι αντ αυτού ήταν μια γελοία προπαγανδα των δυτικών εναντίων του Κομμουνιστικού καθεστώτος!

Είναι ηλιου φαεινότερο ότι η αριστερά δια των εκπροσώπων τους ήρθαν στα πράγματα για να πάρουν επιτέλους την εκδίκηση που ζητούσαν.

Είναι τέτοιο το μισος σου που δεν θα καταλάβεις ποτε ότι το υπάρχον πολιτικο σύτημα πνέει τα λοίσθια, και δε θα γλιτώσει κανεις. Ούτε αριστερά ούτε δεξιά ούτε κανένας...

Η περίοδος του εμφυλιου 1946-1949 έχει περάσει στην ιστορία. Ο κόσμος προχωράει μπροστά, και εσύ και τα σούργελα που σε ακολουθούν μισείτε και ζητάτε εκδίκηση από φαντάσματα του παρελθόντος ως άλλοι Δον Κιχώτες.

Ο κόσμος αλλάζει, η ΕΕ πεθαίνει, σύνορα αλλάζουν στη γειτονιά μας, στη Σουηδία και τη Γερμανία μοιράζουν φυλλάδια επιβιωσης πολεμου, και ο μαλάκας ονειρεύεται εκδίκηση για την ήττα του εμφυλιου.
Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να εξηγήσεις σε μια φράση τα όσα ζεις και ακούς

Αντώναρος... Χέστηκε η φατμέ στο Γεντί κουλέ