ANONYMOUS-Ανοιχτή Επιστολή προς τον Έλληνα πρωθυπουργό


Επιστολή στον πρωθυπουργό στέλνει η ομάδα "anonymous",όπου τα σαΐνια της ελληνικής δημοσιογραφίας,και γνωστοί τρομολάγνεςτων ΜΜΕ,βιάστηκαν να τους χαρακτηρίσουν και αυτούς,"τρομοκράτες" χωρίς να συνειδητοποιούν,ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός κινδυνεύει περισσότερο από τα ίδια του έργα,και όχι από μπλόγκερς.
Οπως σημειώνουν χαρακτηριστικά "ο Μπεν Αλί ήταν ένας μισότρελος δικτάτορας που γι’αυτόν η ανθρώπινη ζωή δεν είχε καμία απολύτως αξία. Το ξέρατε όλοι εσείς οι “εντιμότατοι” κύριοι της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Αλλά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, και πιο καλά απ’όλους εσείς που είστε πρόεδρος της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κάνατε τα στραβά μάτια".

Ασκούν κριτική  και για την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, κάνοντας κατ' επανάληψη αναφορές στην αστυνομική βία και χαρακτηρίζοντας το ΛΑΟΣ ως κόμμα που συγκυβερνά στην Ελλάδα.
Απευθυνόμενοι στον Γ. Παπανδρέου οι συντάκτες της επιστολής προειδοποιούν πως "θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο"...

Μεταξύ άλλων σε άρθρο που δημοσιεύτηκε λίγες μέρες πριν,και με αφορμή την άνανδρη επίθεση,εναντίον ενός μετανάστη από το Μπαγκλαντές,στο κέντρο της Αθήνας από μέλη της Χρυσής Αυγής,αναφέρει:
"Οι νεοναζί στην Ελλάδα αποτελούν παρακράτος συνεργαζόμενο με την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες και, εκμεταλλευόμενοι τη ρατσιστική προπαγάνδα που εδώ και πολλά χρόνια διαδίδεται από το σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης που ανήκουν σε μεγάλα εταιρικά συμφέροντα, κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο να εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, πρωτεύουσας της Ελλάδας, ενώ πολλοί ομοϊδεάτες τους βρίσκονται στις τάξεις του ακροδεξιού κόμματος “Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός” (Λά.Ο.Σ.), μέσω του οποίου προπαγανδίζουν το ρατσιστικό μίσος, την παράνοια, την τρομολαγνεία, την κατάργηση της Δημοκρατίας και την κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών."

Το πλήρες κείμενο της επιστολής δημοσιεύεται εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να εξηγήσεις σε μια φράση τα όσα ζεις και ακούς

Αντώναρος... Χέστηκε η φατμέ στο Γεντί κουλέ

Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα