Για όλα φταίνε οι...συγκεντρωμένοι

Εκπλήσσομαι καθημερινά με τον πανικό που έχει κυριεύσει την κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της,πολιτικούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης.Η προσπάθεια να σκορπίσουν τον τρόμο και τον φόβο στους πολίτες δεν έχει προηγούμενο στην Ελληνική ιστορία.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προσπάθεια που γίνεται από το συγκρότημα του Αλαφούζου,όπου καταβάλλεται τεραστια προσπάθεια να αποδείξουν ότι το άσπρο είναι μαύρο.Πραγματικά δεν καταλαβαινω αυτή την εμμονη,και αν τη καταλαβαίνει κάποιος ας με βοηθήσει δηλαδή.
Εδώ και μια εβδομάδα περίπου μετά από τις ταραχές και τις αδικαιολόγητες επιθέσεις των MAT στους πολίτες,το συγκρότημα Αλαφούζου έχει επιδοθεί σε μια κούρσα προπαγάνδας προσπαθώντας να καταλογίσει την ευθύνη στους πολίτες που διαδήλωναν ειρηνικά,τόσο για τις ζημιες στο κέντρο της Αθηνας, για την οικονομικοί ζημια που υπέστησαν τα ξενοδοχεία από τις ακυρώσεις πελατών,και φυσικά καταλογίζοντας την ευθύνη στους πολίτες για την αρνητική εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.
Είναι καθημερινή η δημοσίευση τέτοιων άρθρων ειδικά από την "Καθημερινή",με αποκορύφωμα το άρθρο του δημοσιογράφου Αγγελου Στάγκου με τίτλο  Για όλα φταίει η αστυνομία... που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι
"Είναι φανερό ότι κανείς από όλους αυτούς δεν έμαθε ότι στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και σε διάφορους δρόμους μαζεύτηκαν διαδηλωτές για να παρεμποδίσουν την πρόσβαση βουλευτών στη Βουλή για να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Κανείς επίσης δεν αντελήφθη ότι αρκετοί από τους «ειρηνικούς» διαδηλωτές έδειξαν διαθέσεις ειβολής και άλωσης του Κοινοβουλίου.   

Εκτός αν πλέον αμφισβητείται ότι στη χώρα μας υπάρχει δημοκρατία (που πολύ συχνά φτάνει στα όρια της ασυδοσίας), επειδή η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διαλαλεί ότι «βρίσκεται σε πόλεμο» και ο αρχηγός του κόμματος καταθέτει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της αστυνομίας…" 

"Φαίνεται επίσης ότι τα αστέρια και τα αστεράκια της ηλεκτρονικής (κυρίως) δημοσιογραφίας ενοχλήθηκαν από την υπερβολική χρήση χημικών, αλλά δεν αναρωτήθηκαν παράλληλα πόσο μεγάλος θα ήταν ο κίνδυνος να σκοτωθούν άνθρωποι αν γίνονταν μάχες σώμα με σώμα. Και σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία δεν είναι εκεί για να ραίνει με άνθη όσους πετούν μαρμαρόπλακες.
Δυστυχώς, με τη στάση τους τα μίντια ενθαρρύνουν την οχλοκρατία και αποθαρρύνουν την αστυνομία. Και αυτό δεν αποκλείεται να διαπιστωθεί σε μία επόμενη απόπειρα κατάλυσης της συντεταγμένης πολιτείας. Φυσικά, στην αστυνομία θα αποδοθούν οι ευθύνες αν χάσει τον έλεγχο!"

Τι να σχολιάσεις σε ένα απαράδεκτο άρθρο όπως αυτό;!
Το ότι οι συγκεντρωμένοι θα έμπαιναν μες στη βουλή;
Το ότι τα MAT έκαναν υπερβολική χρήση χημικών γιατί ο κίνδυνος θα ήταν μεγάλος να σκοτωθούν άνθρωποι αν γίνονταν μάχες σώμα με σώμα;
Το ότι οι μασκοφόροι ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ;
Η το ότι ανησυχεί βαθύτατα για το...δημοκρατικό πολίτευμα; 
Από που να αρχίσεις και από που να τελειώσεις!Ειλικρινά δυσκολεύομαι.Απλά νομίζω ότι ο συγκεκριμένος αρθρογράφος,καθώς και πολλοί συνάδελφοι του έχουν χάσει την ψυχραιμία τους,καθώς βλέπουν ότι ολόκληρο το πολιτικο σύστημα καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αμφισβητούνται πλέον έντονα και ανοιχτά.
Το "αλήτες,ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" που ακούγεται κατά κόρον στην πλατεία Συντάγματος,είναι ένα μικρό δείγμα τις δυσαρέσκειας των πολιτών,έναντι των μίντια.Φυσικά και δεν θα πέσω στην παγίδα να τους βάλω στο ίδιο τσουβάλι όλους.Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι,ούτε όλοι οι πολιτικοί  το ίδιο.
Το τέλος τις κομματοκρατίας,-Δημοκρατία το βαφτίσατε εσείς,-είναι γεγονός.Ο πανικός και ο φόβος από το ξήλωμα του συστήματος μεταξύ μίντια και κομματοκρατίας πνέει τα λοίσθια και πανικοβάλλεστε.Μην αφήνεται τον πανικό και το θυμο να σας οδηγούν σε συμπεράσματα.Χάνεται την ψυχραιμία σας κύριε δημοσιογράφε.
Δεχθείτε το "τέλος" σας τουλάχιστον με αξιοπρέπεια. 

Παντελής X

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να εξηγήσεις σε μια φράση τα όσα ζεις και ακούς

Αντώναρος... Χέστηκε η φατμέ στο Γεντί κουλέ

Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα