Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ελληνική -Παρανομία

Έργα και πράξεις της ένδοξης Ελληνικής Αστυνομίας που μετά τη σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη και του Xριστοφοράκου,αποφάσισε να καθαρίσει την πλατεία Συντάγματος από τους αλήτες που εγκαταστάθηκαν εκεί ,εδώ και δυο μήνες περίπου.
Η αναφορές που αποδίδουν ευθύνες στην Ελληνική Αστυνομία,δεν ευσταθούν και δεν έχουν καμια σχέση με τη πραγματικότητα.
Η Αστυνομικές δυνάμεις έχουν καθήκον να διαφυλάττουν τη δημοκρατία μας,που οι αλήτες του Συντάγματος,και κάποιοι από τους ψηφοφόρους και τρομοκράτες του Συνασπισμού,αποκαλούν κομματοκρατία!!
Αριστεριστές είναι αυτοί που προκαλούν τα βίαια επεισόδια στο Σύνταγμα,καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής,που καμια σχέση δεν έχουμε ως ΕΛ.ΑΣ όπως μας κατηγορούν.

Ο υπέρμαχος των αθρώπινων δικαιωμάτων και δημοκράτης,κ Παπουτσής της δημοκρατικής κυβέρνησης του δημοκρατικου πρωθυπουργού,ποτε δεν διέταξε να απομακρυνθεί με οποιοδήποτε μέσο οι πολίτες από την πλατεία,όπως επανειλημμένως ακούγεται.

Eμεις τους τονίσαμε επανειλημμένως να καθίσουν στην πλατεία,να διαμαρτυρηθουν ειρηνικά,και αντ αυτού μας επιτέθηκαν με μαδέρια,γκλομπ και σιδερολοστούς.Φυσικά και τους αναγνωρίσαμε!!! Ήταν τα ίδια άτομα που βρισκόντουσαν στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και οι ίδιοι έπεφταν  πάνω στα γκλομπ,και μετά λένε ότι τους δείραμε.Ντροπή και αίσχος.

Κατηγορούμε επίσης το σύνολο των μίντια που μοντάρουν σκηνές βίας από τον κινηματογράφο,και δείχνουν εμάς να βιαιοπραγούμε τον κόσμο! Στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά.Εμείς τασσόμαστε με το πλευρό των πολιτών!.
Τα χημικά πετάχτηκαν από μπαχαλακηδες,καθώς και από αναρχικούς- αριστερούς,εκατέρωθεν και η Ελληνική αστυνομία ουδεμία σχέση έχει με αυτά.

Επίσης λυπούμαστε για τον δημοσιογράφο που έχασε την ακοή του,από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης.Τα καλά παιδιά κάθονται σπίτι.Δεν κάνουν παρέες με αριστερούς!!
Τέλος ευχαριστούμε το συγκρότημα Σκάι,και τη NET τα οποια είναι τa μονα μέσα που δείχνουν την αλήθεια στον κόσμο,δείχνοντας αριστερούς να καίνε την Αθηνα.

Η ερευνα που έχει διαταχθεί θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση και η αλήθεια θα λάμψει.
Το μαχαίρι θα μπει στο κόκκαλο!
Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη.
Όλα στο φως!

Aφιερωμωνο στους δημοκράτες Παπανδρέου,και Παπουτσή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να φεύγεις από όσα νόμιζες για αληθινά...

Να φεύγεις από όσα νόμιζες για αληθινά...
Να μην παίρνεις τίποτα μαζί, ούτε ενθύμια, ούτε ζακέτες για το δρόμο.
Να φεύγεις από εκεί που δεν ξέρεις γιατί βρίσκεσαι - από εκεί που δεν ξέρεις γιατί σε κρατάνε. Μπορείς να φτιάξεις ιστορίες ολοκαίνουριες, με ουρανό κι αλάτι. 
Να θυμίζουν λίγο φθινόπωρο, πολύ καλοκαίρι κι εκείνη την απέραντη Άνοιξη! 
Να φεύγεις από εκεί που δε σου δίνουν αυτά που χρειάζεσαι. 
Να απαιτείς αυτό που δίνεις να το παίρνεις πίσω - δεν τους το χρωστάς! 
Η καρδιά χαλάει, θα τη χτυπάς μια μέρα και δεν θα δουλεύει! Να μάθεις να φεύγεις... Από εκεί που ποτέ πραγματικά δεν υπήρξες. 
Να φεύγεις κι ας μοιάζει να σου ξεριζώνουν το παιδί από τη μήτρα. 
Να φεύγεις από όσα νόμιζες γι' αληθινά, μήπως φτάσεις κάποτε σ' αυτά..." 

Γιώργος Μεράντζας - Δίκοπη Ζωή

Από τους καλύτερους στίχους,κατά την γνώμη μου,που έγραψε ένας από τους σημαντικότερους στιχουργούς-ποιητές,ο Μανος Ελευθεριου. "...κρυφά και φανερά σε ακολουθούνε,η συμμορίες και η βασανιστές,και ψάχνουν μέρα νύχτα να σε βρούνε,μα δεν υπάρχει δρόμος να διαβούνε,γιατί ποτε δεν ήταν ποιητές Το χώμα που πατούν να προσκυνούνε"

Ο απόλυτος ξεπεσμός της έννοιας του κράτους.

Ο απόλυτος ξεπεσμός της έννοιας του κράτους.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση,πρόκειται για άναρχο-άπλυτους που γράφουν στα παπάρια τους κάθε νόμο και τάξη.
Είναι οι ίδιοι,που όχι μόνο δεν θέλουν τίποτα να αλλάξει σε αυτό τόπο,αλλά κάνουν ότι είναι δυνατόν από την πλευρά τους,έτσι ώστε να συντηρήσουν και γιατί όχι,να διαιωνίσουν μια κατάσταση,που δεν τιμά καθόλου ένα κράτος.
Είναι ο καρκίνος ενός έθνους,που όχι μόνο αρνείται πεισματικά να εκπολιτιστεί,να αλλάξει,να καλυτερεύσει,αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει ακόμα χειρότερη κατάσταση από την προηγούμενη,γιατί στη πραγματικότητα μισεί θανάσιμα ότι έχει να κάνει με τον  πολιτισμό και τάξη,και την ασφάλεια.
Κατασκηνώνουν σε δημόσιο χώρο γιατί έτσι γουστάρουν,καταπατώντας δημόσια περιουσία.
Mία αντίληψη που εκπορεύεται από μια φασιστική αντίληψη που τους διακατέχει,και ας μην το παραδέχονται.
Στη πραγματικότητα είναι το ίδιο φασίστες, που στηρίζονται στη λογική του ,"...έτσι γουστάρω και κάνω ότι θέλω",που δεν έχει καμία μα καμία διαφ…