Ελληνική -Παρανομία

Έργα και πράξεις της ένδοξης Ελληνικής Αστυνομίας που μετά τη σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη και του Xριστοφοράκου,αποφάσισε να καθαρίσει την πλατεία Συντάγματος από τους αλήτες που εγκαταστάθηκαν εκεί ,εδώ και δυο μήνες περίπου.
Η αναφορές που αποδίδουν ευθύνες στην Ελληνική Αστυνομία,δεν ευσταθούν και δεν έχουν καμια σχέση με τη πραγματικότητα.
Η Αστυνομικές δυνάμεις έχουν καθήκον να διαφυλάττουν τη δημοκρατία μας,που οι αλήτες του Συντάγματος,και κάποιοι από τους ψηφοφόρους και τρομοκράτες του Συνασπισμού,αποκαλούν κομματοκρατία!!
Αριστεριστές είναι αυτοί που προκαλούν τα βίαια επεισόδια στο Σύνταγμα,καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής,που καμια σχέση δεν έχουμε ως ΕΛ.ΑΣ όπως μας κατηγορούν.

Ο υπέρμαχος των αθρώπινων δικαιωμάτων και δημοκράτης,κ Παπουτσής της δημοκρατικής κυβέρνησης του δημοκρατικου πρωθυπουργού,ποτε δεν διέταξε να απομακρυνθεί με οποιοδήποτε μέσο οι πολίτες από την πλατεία,όπως επανειλημμένως ακούγεται.

Eμεις τους τονίσαμε επανειλημμένως να καθίσουν στην πλατεία,να διαμαρτυρηθουν ειρηνικά,και αντ αυτού μας επιτέθηκαν με μαδέρια,γκλομπ και σιδερολοστούς.Φυσικά και τους αναγνωρίσαμε!!! Ήταν τα ίδια άτομα που βρισκόντουσαν στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και οι ίδιοι έπεφταν  πάνω στα γκλομπ,και μετά λένε ότι τους δείραμε.Ντροπή και αίσχος.

Κατηγορούμε επίσης το σύνολο των μίντια που μοντάρουν σκηνές βίας από τον κινηματογράφο,και δείχνουν εμάς να βιαιοπραγούμε τον κόσμο! Στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά.Εμείς τασσόμαστε με το πλευρό των πολιτών!.
Τα χημικά πετάχτηκαν από μπαχαλακηδες,καθώς και από αναρχικούς- αριστερούς,εκατέρωθεν και η Ελληνική αστυνομία ουδεμία σχέση έχει με αυτά.

Επίσης λυπούμαστε για τον δημοσιογράφο που έχασε την ακοή του,από χειροβομβίδα κρότου-λάμψης.Τα καλά παιδιά κάθονται σπίτι.Δεν κάνουν παρέες με αριστερούς!!
Τέλος ευχαριστούμε το συγκρότημα Σκάι,και τη NET τα οποια είναι τa μονα μέσα που δείχνουν την αλήθεια στον κόσμο,δείχνοντας αριστερούς να καίνε την Αθηνα.

Η ερευνα που έχει διαταχθεί θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση και η αλήθεια θα λάμψει.
Το μαχαίρι θα μπει στο κόκκαλο!
Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη.
Όλα στο φως!

Aφιερωμωνο στους δημοκράτες Παπανδρέου,και Παπουτσή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να εξηγήσεις σε μια φράση τα όσα ζεις και ακούς

Αντώναρος... Χέστηκε η φατμέ στο Γεντί κουλέ

Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα