Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Ρ/Σ "ΣΚΑΪ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

 

Το συγκρότημα  Αλαφούζου εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με τη λογική του "αφού δε μπορώ να τους διώξω,θα ασκήσω ψυχολογικο πολεμο" προς τους εργαζομενους του,αγνοώντας ακόμα και για την υγεία των ιδιων των δημοσιογράφων.


Η ΕΣΗEΑ καταγγέλλει ιδιαιτερα τη στάση της επιχειρήσεις,προς την κυρια Ορσαλία Φυτά την οποια είχανε προγραμματίσει να απολύσουνε στις 24 Αυγούστου,μαζί με τους  Δήμητρα Κουνέλη και Κυριάκο Αργυρόπουλο, που εκπαραθυρώθηκαν τότε.
Όμως, η εγκυμοσύνη της κυριας Ορσαλία Φυτά χάλασε τα σχέδια των Αλαφούζων, οι οποίοι αναγκάστηκαν να την αναβάλλουν. Δυστυχώς, όμως, η συνάδελφος μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα, εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που δεχόταν, απέβαλλε.

Εδώ είναι η ανακοίνωση της  EΣΗEA


 Δεν είναι η πρώτη φορα που το συγκεκριμένο συγκρότημα,προβαίνει σε τέτοιου είδους κινήσεις.Ο άλλοτε εργαζόμενος στην καθημερινή Νικόλας Βαφειάδης,που συχνά πυκνά διαβάζαμε τα άρθρα του στην "Καθημερινή" και στο "Κ" απολύθηκε πριν ένα χρόνο περίπου, λόγω του παρακάτου άρθρου-έρευνα (εδώ) για τα 300 λαμόγια που μας κοροιδέυουν,ξεφεύγοντας έτσι από την γραμμή της εφημερίδας,αλλα και ολοκληρου του συγκροτήματος που τάσσεται υπέρ της χειρότερης κυβέρνησης που πέρασε ποτε από την Ελλάδα μεταπολεμικά.
Σημειωτέον ότι στο παρελθόν ο Άρης Xατζηστεφάνου απολύθηκε,λόγο του ντοκιμαντέρ Debtocracy,
όπως και οι συντελεστές της εκπομπής "Eλληνοφρενειας",οι οποιοι δεν άρεσαν στην εξουσία και στα αφεντικά τους .
Πολλοί είναι όμως αυτοί που εκτιμούν πως ενοχλεί ο ακτιβισμός και ο καυστικός αντιμνημονιακός τους λόγος.
Πράγματα που δεν επιτρέπονται στον "ΣΚΑΪ" ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να φεύγεις από όσα νόμιζες για αληθινά...

Να φεύγεις από όσα νόμιζες για αληθινά...
Να μην παίρνεις τίποτα μαζί, ούτε ενθύμια, ούτε ζακέτες για το δρόμο.
Να φεύγεις από εκεί που δεν ξέρεις γιατί βρίσκεσαι - από εκεί που δεν ξέρεις γιατί σε κρατάνε. Μπορείς να φτιάξεις ιστορίες ολοκαίνουριες, με ουρανό κι αλάτι. 
Να θυμίζουν λίγο φθινόπωρο, πολύ καλοκαίρι κι εκείνη την απέραντη Άνοιξη! 
Να φεύγεις από εκεί που δε σου δίνουν αυτά που χρειάζεσαι. 
Να απαιτείς αυτό που δίνεις να το παίρνεις πίσω - δεν τους το χρωστάς! 
Η καρδιά χαλάει, θα τη χτυπάς μια μέρα και δεν θα δουλεύει! Να μάθεις να φεύγεις... Από εκεί που ποτέ πραγματικά δεν υπήρξες. 
Να φεύγεις κι ας μοιάζει να σου ξεριζώνουν το παιδί από τη μήτρα. 
Να φεύγεις από όσα νόμιζες γι' αληθινά, μήπως φτάσεις κάποτε σ' αυτά..." 

Φράσεις της αρχαίας Ελληνικής που λέμε και σήμερα

Παρ’ όλες τις επιρροές που έχει δεχθεί η γλώσσα μας, εντούτοις χρησιμοποιούμε στον καθημερινό λόγο, εκφράσεις αυτούσιες, προερχόμενες από την αρχαία Ελληνική. Αυτές αποτελούν την απόδειξη ότι η γλώσσα είναι το μοναδικό πολιτισμικό κληροδότημα, το οποίο παραμένει ανεπηρέαστο από το χρόνο
 Είναι λοιπόν χρήσιμο να μάθουμε ή να θυμηθούμε, από που προέρχονται και από ποιούς ελέχθησαν για πρώτη φορά.

- Αιδώς Αργείοι:  όταν θέλουμε να καταδείξουμε αισθήματα ντροπής αναφερόμενοι σε κάποιον άλλο.
Ειπώθηκε από τον Στέντορα (σε έντονο ύφος) προς τους Αργείους κατά τη διάρκεια του Τρωικού πολέμου, με σκοπό να τους ανυψώσει το ηθικό όταν ο Αχιλλέας αποχώρησε από τη μάχη. (Ομήρου Ιλιάδα – Ε 787)
- Αντίπαλον δέος: όταν αναφερόμαστε σε ισχυρό αντίπαλο.
(Θουκυδίδης – Γ 11)
- Από μηχανής θεός: μη αναμενόμενη βοήθεια – λύση – συνδρομή σε κάποιο πρόβλημα ή δύσκολη κατάσταση.
Προέρχεται από θεατρικό τέχνασμα στην αρχαία Ελλάδα που χρησιμοποιούσαν οι τραγικοί ποιητές όταν ήθελαν να δώσουν διέξοδο στη …

Γιώργος Μεράντζας - Δίκοπη Ζωή

Από τους καλύτερους στίχους,κατά την γνώμη μου,που έγραψε ένας από τους σημαντικότερους στιχουργούς-ποιητές,ο Μανος Ελευθεριου. "...κρυφά και φανερά σε ακολουθούνε,η συμμορίες και η βασανιστές,και ψάχνουν μέρα νύχτα να σε βρούνε,μα δεν υπάρχει δρόμος να διαβούνε,γιατί ποτε δεν ήταν ποιητές Το χώμα που πατούν να προσκυνούνε"