Ο Ρ/Σ "ΣΚΑΪ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

 

Το συγκρότημα  Αλαφούζου εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με τη λογική του "αφού δε μπορώ να τους διώξω,θα ασκήσω ψυχολογικο πολεμο" προς τους εργαζομενους του,αγνοώντας ακόμα και για την υγεία των ιδιων των δημοσιογράφων.


Η ΕΣΗEΑ καταγγέλλει ιδιαιτερα τη στάση της επιχειρήσεις,προς την κυρια Ορσαλία Φυτά την οποια είχανε προγραμματίσει να απολύσουνε στις 24 Αυγούστου,μαζί με τους  Δήμητρα Κουνέλη και Κυριάκο Αργυρόπουλο, που εκπαραθυρώθηκαν τότε.
Όμως, η εγκυμοσύνη της κυριας Ορσαλία Φυτά χάλασε τα σχέδια των Αλαφούζων, οι οποίοι αναγκάστηκαν να την αναβάλλουν. Δυστυχώς, όμως, η συνάδελφος μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα, εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που δεχόταν, απέβαλλε.

Εδώ είναι η ανακοίνωση της  EΣΗEA


 Δεν είναι η πρώτη φορα που το συγκεκριμένο συγκρότημα,προβαίνει σε τέτοιου είδους κινήσεις.Ο άλλοτε εργαζόμενος στην καθημερινή Νικόλας Βαφειάδης,που συχνά πυκνά διαβάζαμε τα άρθρα του στην "Καθημερινή" και στο "Κ" απολύθηκε πριν ένα χρόνο περίπου, λόγω του παρακάτου άρθρου-έρευνα (εδώ) για τα 300 λαμόγια που μας κοροιδέυουν,ξεφεύγοντας έτσι από την γραμμή της εφημερίδας,αλλα και ολοκληρου του συγκροτήματος που τάσσεται υπέρ της χειρότερης κυβέρνησης που πέρασε ποτε από την Ελλάδα μεταπολεμικά.
Σημειωτέον ότι στο παρελθόν ο Άρης Xατζηστεφάνου απολύθηκε,λόγο του ντοκιμαντέρ Debtocracy,
όπως και οι συντελεστές της εκπομπής "Eλληνοφρενειας",οι οποιοι δεν άρεσαν στην εξουσία και στα αφεντικά τους .
Πολλοί είναι όμως αυτοί που εκτιμούν πως ενοχλεί ο ακτιβισμός και ο καυστικός αντιμνημονιακός τους λόγος.
Πράγματα που δεν επιτρέπονται στον "ΣΚΑΪ" ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να εξηγήσεις σε μια φράση τα όσα ζεις και ακούς

Αντώναρος... Χέστηκε η φατμέ στο Γεντί κουλέ

Εκ στόματος κόρακος εξελεύσεται κρα