Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΙΟΣ ΤΟΥ Η1Ν1 ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την κ.Rauni Kilde απο την Φινλανδία,πρώην σύμβουλο υγείας (Chief medical Officer) του υπουργού υγείας της χώρας,να μιλάει για το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων,και τι κρύβεται πίσω απ'αυτό.ΕΛΗΞΕ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Λήξασα θεωρείται η επιδημία της νέας γρίπης στην Ολλανδία, όπως έγινε σήμερα γνωστό από το Ολλανδικό Ινστιτούτο Υγείας και Περιβάλλοντος (RIVM).

«Δεν υπάρχει πλέον θέμα επιδημίας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μάρτιν Σόμπελς, εκπρόσωπος του RIVM.

«Ο αριθμός των περιστατικών της γρίπης Η1Ν1 που έχουν καταγραφεί συνέχισε να φθίνει, την περασμένη εβδομάδα για να φθάσει τα 4,4 άτομα στα 10.000 άτομα -καθώς γίνεται λόγος για επιδημία μόνον όταν υπάρχουν περισσότερα από 5,1 άτομα στα 10.000 που είναι άρρωστα», πρόσθεσε.

Από τον Απρίλιο 2.156 άτομα που προσβλήθηκαν από τον ιό H1N1 νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία στην Ολλανδία και 53, τέσσερις εκ των οποίων φέρουν μετάλλαξη του ιού, έχουν πεθάνει.
Αλλωστε όπως γνωρίζετε, περισσότεροι είναι οι νεκροί απο την κοινή γρίπη σ'ολόκληρο το κόσμο παρά απο τη γρίπη των χοίρων.
Και ενώ τα τηλεοπτικά κανάλια,και η ενημέρωση στο σύνολο της,μας παρουσιάζουν καθημερινά,τα ''θύματα'' της οικονομικής κρίσης,που μαστίζει τη χώρα,και που σε πολύ μεγάλο βαθμό,ευθύνη έχουν όλοι οι ανεύθυνοι,που πέρασαν απο τις κυβερνήσεις,και παίρνοντας δάνεια,σαν να μην υπήρχε αύριο,σ'αυτή τη χώρα.
Η παρακάτω είδηση περιγράφει τα πραγματικά θύματα αυτής της τραγωδίας.
Είναι ανατριχιαστική η είδηση που μας δίνει το STOP-CARTEL. Υπερβαίνουν τους 200 οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που από τις αρχές του 2009 έχουν προβεί στο απονενοημένο διάβημα της αυτοχειρίας. Δεν ξέρω αν τα θύματα της γρίππης υπερβούν τα 200, αλλά βλέπω ότι τα θύματα της κρίσης - πραγματικά, μετρημένα πτώματα που κρέμουνται από τα νταβάνια με τριχιές, καλώδια και γαμπριάτικες γραβάτες - δεν προξενούν και τόση ανησυχία στους μαέστρους της κακόφωνης ορχήστρας που αποκαλείται "ενημέρωση". Ύστατη πράξη ελευθερίας αποκαλούσε ο Καμύ την αυτοκτονία. Αλίμονο!

Εύλογα λοιπόν είναι να αναρωτιέται κανείς αν ο ιός του Η1Ν1 είναι πιό επικίνδυνος απο τους πολιτικούς μας,μια και τα θύματα της κρίσης είναι περισσότερα,από αυτά της γρίπης.Και αν όπως λένε,είναι υποχρέωση όλων μας,να εμβολιαστούμε,απορώ πιό είναι το φάρμακο εκείνο που θα μας απαλλάξει μιά και καλή απο άχρειστους και άτολμους πολιτικούς που ταλαιπωρούν αυτή τη χώρα.

Share/Bookmark

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να φεύγεις από όσα νόμιζες για αληθινά...

Να φεύγεις από όσα νόμιζες για αληθινά...
Να μην παίρνεις τίποτα μαζί, ούτε ενθύμια, ούτε ζακέτες για το δρόμο.
Να φεύγεις από εκεί που δεν ξέρεις γιατί βρίσκεσαι - από εκεί που δεν ξέρεις γιατί σε κρατάνε. Μπορείς να φτιάξεις ιστορίες ολοκαίνουριες, με ουρανό κι αλάτι. 
Να θυμίζουν λίγο φθινόπωρο, πολύ καλοκαίρι κι εκείνη την απέραντη Άνοιξη! 
Να φεύγεις από εκεί που δε σου δίνουν αυτά που χρειάζεσαι. 
Να απαιτείς αυτό που δίνεις να το παίρνεις πίσω - δεν τους το χρωστάς! 
Η καρδιά χαλάει, θα τη χτυπάς μια μέρα και δεν θα δουλεύει! Να μάθεις να φεύγεις... Από εκεί που ποτέ πραγματικά δεν υπήρξες. 
Να φεύγεις κι ας μοιάζει να σου ξεριζώνουν το παιδί από τη μήτρα. 
Να φεύγεις από όσα νόμιζες γι' αληθινά, μήπως φτάσεις κάποτε σ' αυτά..." 

Γιώργος Μεράντζας - Δίκοπη Ζωή

Από τους καλύτερους στίχους,κατά την γνώμη μου,που έγραψε ένας από τους σημαντικότερους στιχουργούς-ποιητές,ο Μανος Ελευθεριου. "...κρυφά και φανερά σε ακολουθούνε,η συμμορίες και η βασανιστές,και ψάχνουν μέρα νύχτα να σε βρούνε,μα δεν υπάρχει δρόμος να διαβούνε,γιατί ποτε δεν ήταν ποιητές Το χώμα που πατούν να προσκυνούνε"

Ο απόλυτος ξεπεσμός της έννοιας του κράτους.

Ο απόλυτος ξεπεσμός της έννοιας του κράτους.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση,πρόκειται για άναρχο-άπλυτους που γράφουν στα παπάρια τους κάθε νόμο και τάξη.
Είναι οι ίδιοι,που όχι μόνο δεν θέλουν τίποτα να αλλάξει σε αυτό τόπο,αλλά κάνουν ότι είναι δυνατόν από την πλευρά τους,έτσι ώστε να συντηρήσουν και γιατί όχι,να διαιωνίσουν μια κατάσταση,που δεν τιμά καθόλου ένα κράτος.
Είναι ο καρκίνος ενός έθνους,που όχι μόνο αρνείται πεισματικά να εκπολιτιστεί,να αλλάξει,να καλυτερεύσει,αλλά προσπαθεί να δημιουργήσει ακόμα χειρότερη κατάσταση από την προηγούμενη,γιατί στη πραγματικότητα μισεί θανάσιμα ότι έχει να κάνει με τον  πολιτισμό και τάξη,και την ασφάλεια.
Κατασκηνώνουν σε δημόσιο χώρο γιατί έτσι γουστάρουν,καταπατώντας δημόσια περιουσία.
Mία αντίληψη που εκπορεύεται από μια φασιστική αντίληψη που τους διακατέχει,και ας μην το παραδέχονται.
Στη πραγματικότητα είναι το ίδιο φασίστες, που στηρίζονται στη λογική του ,"...έτσι γουστάρω και κάνω ότι θέλω",που δεν έχει καμία μα καμία διαφ…